Dienstag, 17. Januar 2023, 15:45 Uhr

Schenk mir eine Geschichte - Më dhuro një përrallë

Ein Leseförderungsangebot für Familien auf Albanisch/Shqip

Schenk mir eine Geschichte

Kantonsbibliothek Baselland
Emma Herwegh-Platz 4
4410 Liestal
Schweiz

Rollstuhlgängig

Wir erzählen und hören Geschichten, sprechen lustige Verse, singen neue Lieder, schauen Bilderbücher an, spielen, malen, basteln. Wir laden Sie ein.
Për fëmijë të moshës 2 – 5 vjeçare
Të dashur prindër, ju ftojmë përzemërsisht të merrni pjesë në Bibliotekën Kantonale të Liestal-it ku fëmijët mund të ndëgjojnë përralla në gjuhën shqipe!
Së bashku tregojmë përralla, mësojmë vjersha, këndojmë këngë, shiqojmë libra me fotografi, luajmë dhe punojmë gjëra të ndryshme.
Kjo i forcon fëmijët në gjuhën e tyre amtare dhe i përgadit për kopsht dhe për në shkollë. Ju mirëpresim!
Nëse një fëmijë e flet mirë gjuhën amtare, gjuhët tjera i mëson më lehtë!